I'm currently looking for a new job, preferably in the Asia-Pacific region but I would consider other regions as well. If you are hiring or have any leads, I would appreciate if you would drop me a message via the contact form, e-mail (daniel(at)spoodoo.com), Twitter, or LinkedIn.


Daniel

Sticky Headers not working

Home Forums Spoodoo Scripts StickyHeaders Sticky Headers not working

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  And 10 months, 1 week ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1819 Reply

    Devi

    Hi…

    I have downloaded the js file from your website and saved in the sharepoint library and used that link in the content query web part. And this is not working. could you please help me on my next steps

    #1824 Reply

    Daniel
    Keymaster

    Hi Devi,

    are you sure you mean Content Query Webpart?

    Here are two approaches:

    Content Editor Webpart

    1. First create a HTML file with the following content:
    <script type=”text/javascript” src=”/path/to/stickyHeaders.js”></script> (adjust the path)

    2. Upload this file to SharePoint
    3. Add a content Editor Webpart to your page and edit the webpart

    4. Put the path to the HTML file into the Content Link field:

    5. Apply the changes, save the page

    Script Editor Webpart

    1. Add a Script Editor Webpart to your page
    2. Edit the Webpart and click the EDIT SNIPPET button
    3. Add the script tag (adjust the path), click Insert and save the page

    And please don’t forget to add jQuery to your page.

    Daniel

    #1913 Reply

    Ricardo F

    Daniel,

    sorry noobie here, what do you mean by not forgetting to add jQuery to the page?

    #1914 Reply

    Ricardo F

    sorry, I got it, it’s the js code you are providing inside the js file.

    #1917 Reply

    DCH

    Or, as I have done, add the script reference to your master page so it is automatically applied to every list view, even on admin screens like the List Settings.

    #1923 Reply

    Rahman

    I have a Problem with this great script.

    Its working fine … unless I stay on the page.

    As soon as I left the page and come back, the script doesn’t working anymore.

    #1970 Reply

    Derek Drake
    Participant

    I have added the js script to my Asset Library and am using the CEWP to reference the js file but the only thing happening is it is literally displaying contents of the script.

    #1981 Reply

    And

    I would need some help… I really don’t know anything about HTML, which is the reason I’m here :)

    I would love to have the sticky headers working but so far I got no results.

    I have uploaded the JS file in a folder (AndJS) and then I created a Script Editor webpart with the following content:

    <script src=”/sites/And/SiteAssets/AndJS/stickyHeaders_3.2.0.js” type=”text/javascript”></script>

     

    then I have added an HTML file with the following content (I have tried putting the jquery reference to in the HEAD part too, same results):

    <!DOCTYPE html PUBLIC “-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN” “http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd”>
    <html xmlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml”>

    <head>
    <meta http-equiv=”Content-Type” content=”text/html; charset=utf-8″ />
    <title>Untitled 1</title>

    </head>

    <body>
    <script src=”http://and/sites/and/SiteAssets/jquery-3.3.1.min.js” type=”text/javascript”></script>
    </body>

    </html>

    At last, I have added a Content Editor Webpart with the following link:

    /sites/and/SiteAssets/StickyH.html

     

    Any hint on what I am missing? Many thanks!

     

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Reply To: Sticky Headers not working
Your information:




Tweet about this on TwitterShare on RedditShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on StumbleUponShare on TumblrPin on PinterestDigg thisPrint this pageEmail this to someone